Uslovi korišćenja

Poštovani klijenti,

Interent prodavnica officeplushome.com je namenjena prodaji robe i usluga iz ponude prvenstveno pravnim subjektima u državi (Srbija) . Iz tog razloga su i cene prikazane bez PDV.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.
 

Opšti uslovi

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac će kontaktirati kupca ili poslati odgovarajući predračun.
2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom potvrde porudžbine. 
4. Sve eventualne promene (osim promena vezanih za isporuku) ne odnose se na potvrđene porudžbine.
.

 

Garancija kvaliteta

Danik Trade d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Office+Home

Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe. Sve troškove transporta reklamiranog proizvoda snosi kupac.
 

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam: 

1. naziv Vaše firme, 

2. ime i prezime kontakt osobe,

3. adresa,

4. PIB,

5. e-mail,

6. telefonski broj.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.
Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Međutim koliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i web prodavnica i usluga u našem vlasništvu, te omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
 

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. 
Office+Home. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima, kao i potvrde tokom potvrde porudžbine na našem portalu.


Hvala na poverenju

Office+Home

www.officeplushome.com